200 de familii din Turda nu se mai pot spăla: compania de apă le taie alimentarea din cauza datoriilor

200 de familii din Turda nu se mai pot spăla: compania de apă le taie alimentarea din cauza datoriilor
Compania de Apă Arieş (CAA) a decis, în ultima perioadă, să recurgă la debranşarea de la alimentarea cu apă a peste 200 de familii, din cauza acumulării de către aceştia a unor restanţe de plată foarte mari la facturi.

Purtătorul de cuvânt al companiei de apă, Diana Bănete, a declarat că ultimele debranşări din această perioadă au fost pe strada Margaretelor din Turda, unde s-au acumulat datorii de peste 300 de milioane de lei. În plus, au fost constatate şi furturi de apă potabilă, arată evz.ro.

'Din cauza faptului că pe strada Margaretelor s-au adunat restanţe la apă în valoare de aproape 300 de milioane de lei, plus că s-au descoperit şi furturi de apă, Compania de apă are datoria să sisteze furnizarea acestui serviciu. Am încercat să se facă sistările de pe domeniul privat al fiecărui client, pentru a nu dezavantaja bunii platnici - puţini - însă acest lucru nu a fost posibil şi atunci a trebuit să se recurgă la sistarea serviciului de apă de pe domeniul public', a precizat Diana Bănete.


Totodată, CAA lansează un avertisment către toţi rău-platnicii să-şi achite restanţele pentru că, în caz contrar, vor fi sistaţi de la furnizarea apei.

CAA deserveşte peste 22.100 de utilizatori, din oraşele şi comunele Turda, Câmpia Turzii, Sănduleşti, Mihai Viteazul, Călarăşi, Viişoara, Luna, Petreştii de Jos şi Tritenii de Jos.

Comenteaza