Măști FFP2 pentru Cluj

Măști FFP2 pentru Cluj

200.000 măști FFP2, pentru asigurarea condițiilor corespunzătoare de protecție a personalului medical și nemedical și a personalului structurilor vitale pentru funcționarea statului, vor fi împărţite în România.

Prin ordinul emis de comandantul acțiunii – șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, s-a aprobat repartiția, în vederea achiziționării de la Compania Națională Unifarm, a 200.000 măști FFP2, pentru asigurarea condițiilor corespunzătoare de protecție a personalului medical și nemedical și a personalului structurilor vitale pentru funcționarea statului, în contextul evoluției epidemiologice din România. Echipamentele vor fi distribuite prin intermediul mijloacelor de transport asigurate de către Unifarm.

În anexa ordinului sunt incluse următoarele instituții și autorități: Serviciul de Ambulanță al Județului (800 de bucăți), Spitalul Clinic Județean de Urgență UPU - 400; ISU - SMURD - 400; Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii 100; Institutul Inimii - 50; Spitalul Clinic de Boli Infecțioase - 4. 000; Spitalul de Pneumologie - 1.000; Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj - 2.000; Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj - 300; Spitalul Municipal Dej - 50; Spitalul Municipal Turda - 50. 

Etichete
Comenteaza