25 de studenţi învaţă să administreze afaceri în fabrica de telefoane mobile din Jucu

25 de studenţi învaţă să administreze afaceri în fabrica de telefoane mobile din Jucu
Cea de-a cincea ediţie a şcolii de vară „Central-Eastern European Business Administration International Summer School”, va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 8-14 august , sub coordonarea Universităţii Babeş Bolyai (UBB).

Potrivit organizatorilor, şcoala de vară reuneşte 25 de studenţi, atât de la nivel licenţă cât şi master, şi "urmăreşte ghidarea paşilor acestora în lumea administrării afacerilor, prin intermediul educaţiei non-formale".

Partenerul principal în cadrul celei de-a cincea ediţii a şcolii de vară este Nokia România, iar programul presupune petrecerea a trei zile în cadrul fabricii Nokia din comuna Jucu, unde participanţii vor lua parte la prezentări şi workshopuri susţinute de managerii companiei, experimentând latura practică a unei afaceri multi-naţionale. Alte trei zile sunt destinate trainingurilor în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Cluj-Napoca.

"Prin intermediul unor astfel de proiecte, Nokia îşi confirmă angajamentul de a susţine comunităţile în care operează. Suportul oferit tinerilor a jucat un rol extrem de important în activităţile de implicare în viaţa comunităţii pe care Nokia le-a susţinut de-a lungul anilor. Suntem mândri că putem contribui la evoluţia profesională a studenţilor din cadrul şcolii de vară din Cluj" a declarat Risto Meskus, Director General Nokia România.

Deschiderea oficială a evenimentului este programată în data de 8 August la ora 10, în sala 118 a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB.

Comenteaza