Testaţi pozitiv la COVID-19 după ce și-au făcut testele pentru a pleca în vacanță în străinătate

Testaţi pozitiv la COVID-19 după ce și-au făcut testele pentru a pleca în vacanță în străinătate
| Foto: profimedia

Explozie de cazuri noi de COVID-19 în judeţul Prahova. 28 de persoane au fost testate pozitiv la COVID-19 după ce și-au făcut teste private pentru a pleca în concediu.

48 de infectări au fost raportate în ultima zi în judeţul Prahova. Mai mult de jumătate dintre persoanele confirmate pozitiv s-au testat voluntar, la companii private, anunţă Digi24

Cel mai probabil, spune directorul DSP Prahova, 28 dintre aceștia și-au făcut testele pentru că ar fi trebuit să plece în vacanță în străinătate.

Bogdan Cristian Nica, director DSP Prahova: "Din păcate au fost foarte multe cazuri și vă explic de unde. 40 și ceva de cazuri de ieri până azi, mare parte sunt oameni care s-au testat voluntar. E vorba de cei care vor să plece în concediu, alții care s-au testat la firmă.

Noi aveam din anchete 20 de persoane, mai avem încă 28 care s-au testat la laboratoare private, recoltate în Prahova, trimise la București. Și au apărut aceste buletine. Mare parte dintre ei cred că s-au testat în vederea unei plecări. N-or să mai plece, sperăm să se facă bine".

Comenteaza