28 de răniţi, după ce un camion a intrat în mulțime la New Orleans

28 de răniţi, după ce un camion a intrat în mulțime la New Orleans
Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară la New Orleans, în Statele Unite, la o paradă de Mardi-Gras, organizată înainte de intrarea în postul Paștelui Catolic. Potrivit autorităţilor americane, şoferul era în stare de ebrietate.

Serviciile de prim-ajutor au anunțat 28 de răniți, dintre care 12 în stare critică. Printre răniţi s-ar număra inclusiv o poliţiştă care asigura securitatea la paradă, transmite Reuters.

Camioneta se deplasa pe singura bandă din zonă deschisă traficului, atunci când a lovit trei autovehicule, inclusiv o autobasculantă, înainte de a vira brusc spre mulţimea care asista la parada Mardi Gras.

Poliţiştii l-au arestat imediat pe şoferul camionetei, care potrivit martorilor părea să fie sub influenţa unor băuturi alcoolice sau droguri.

Imaginile video au surprins haosul care a urmat accidentului, însă parada "Krewe of Endymion" - cea mai mare şi populară din sezonul Mardi Gras - a continuat pe străzile din New Orleans, scrie news.ro.

Se pare că nu este singurul incident de la festivităţile Mardi Gras. Cu doar câteva ore mai devreme, arma unui bărbat s-a declanşat accidental într-o toaletă publică din New Orleans.

 

 

Comenteaza