30 de zile de arest preventiv pentru furt calificat din locuinţe. Poliţiştii clujeni au acţionat prompt pentru 400 de lei furaţi

30 de zile de arest preventiv pentru furt calificat din locuinţe. Poliţiştii clujeni au acţionat prompt pentru 400 de lei furaţi

O femeie în vârstă de 44 de ani, bănuită că ar fi sustras aproximativ 400 de lei dintr-o locuință situată în municipiul Gherla, a fost reținută de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, iar ulterior față de aceasta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

"La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii municipiului Gherla au fost sesizați despre faptul că la data de 13 noiembrie a.c., o persoană ar fi pătruns în interiorul unei locuințe din municipiu, iar dintr-un portofel ar fi sustras aproximativ 400 de lei.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla au identificat și reținut pentru 24 de ore o femeie de 44 de ani, din aceeași localitate, bănuită că ar fi păstruns în imobilul respectiv, la acel moment neasigurat, de unde ar fi sustras banii.

Probatoriul administrat de polițiști a condus la stabilirea faptului că în luna iulie a anului 2021, prin folosirea unei chei potrivite, femeia ar fi pătruns într-un alt imobil din municipiul Gherla, iar din interior ar fi sustras suma de 1.900 de lei. Până în prezent a fost recuperat o parte din prejudiciul înregistrat.

Față de aceasta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, pe numele femeii a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, în scopul documentării activităților infracționale", a transmis, într-un comunicat de presă, IPJ Cluj. 

Comenteaza