350.000 de clujeni au fost la Iulius Mall în campania “Iubire în LAS VEGAS”

350.000 de clujeni au fost la Iulius Mall  în campania “Iubire în LAS VEGAS”
Ziua Îndrăgostiţilor şi tombola care a avut ca miză o excursie în doi în faimosul Las Vegas au atras mulţimi de oameni luni, la Iulius Mall. În cele 10 zile ale campaniei “Iubire în LAS VEGAS”, peste 350.000 de clujeni au venit la mall.
Toate cele patru malluri Iulius au oferit, de Valentine’s Day, tot atâtea călătorii în doi în vestita metropolă de peste Atlantic. Perechile şi pasionaţii de shopping au dat cu zarurile în spaţiul special amenajat la intrarea în mall pentru cele 5.000 de premii instant de pe Panoul Dragostei.

Râvnitul premiu a fost câştigat de către Adina Mura, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, studentă la Contabilitate. “Ca orice tânără, sunt pasionată de shopping. Am depus taloane în urnă, dar nu speram să fiu atât de norocoasă, mai ales că America şi Las Vegasul înseamnă visul multor tineri”, a spus studenta. De asemenea, scuterul KDT, celălalt premiu important oferit de Iulius Mall Cluj, şi-a găsit, de Valentine’s Day, proprietarul. Georgiana Costin, de 30 de ani, economist de profesie, a depus nouă taloane în urna pentru călătoria în Las Vegas şi doritul scuter. “Până la extragerea Iulius Mall, nu am câştigat la nici o tombolă. Sunt foarte bucuroasă!”, a mărturisit câştigătoarea scuterului.

La Serviciul Stării Civile din Cluj-Napoca şi-au unit ieri destinele 40 de cupluri. De asemenea, în spaţiul “Little White Chapel”, de la intrarea în mall, au fost oficiate luni nu mai puţin de 200 de căsătorii. Mirii au fost fotografiaţi gratuit şi vor fi votaţi pentru premii zilnice începând de marţi, 15 februarie 2011, pe pagina Facebook Iulius Mall Cluj. La final, de Dragobete, va fi ales şi premiat “Cel mai iubit cuplu de pe Facebook”. “Numeroasele momente amuzante oferite de Dezbrăcatu’ şi superconcertul HI-Q au atras în Iulius Mall Cluj un număr impresionant de tineri atinşi de săgeata lui Cupidon”, au precizat oficialii mallului.


Comenteaza