4 oameni şi-au pierdut viaţa și alţi 4 au fost grav răniți astă noapte într-un accident pe DN 19B, în Sălaj

4 oameni şi-au pierdut viaţa și alţi 4 au fost grav răniți astă noapte într-un accident pe DN 19B, în Sălaj
| Foto: ziarul de salaj

Un tânăr, care conducea o maşină cu volan pe dreapta, s-a angajat într-o depășire riscantă astă noapte pe DN 19B între localitățile Zăuan și Ip. Rezultatul? Un accident grav în care 4 oameni au murit, iar alţi 4 sunt grav răniţi.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Marghita se întorcea de la mare alături de soția sa și de o verișoară. Din păcate, în calea lor, în localitatea Ip, în această noapte, în jurul orei 0.20 a ieșit în față un Audi cu volan pe dreapta, condus de un tânăr din Zăuan. Acesta s-a angajat într-o depășire riscantă și a intrat frontal în mașina bihoreanului, anunţă sportulsalajean.ro.

În urma coliziunii au rezultat patru morți – trei persoane din Audi și șoferul de 44 de ani din Marghita. Ceilalți pasageri – doi bihoreni și doi din Zăuan, comuna Ip – au fost transportați de urgență la UPU.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, dar și echipaje de descarcerare și echipaje de Polilție.

“Din primele cercetări efectuate la fata locului, la data de 9 iulie, 0.20, pe Drumul Național 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, pe direcția de deplasare Ip-Zauan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism a efectuat o manevră de depășire neregulamentarä peste marcajul longitudinal simplu continuu, a unui alt autoturism și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zăuan - Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor. În urma evenimentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi șoferi și două persoane din mașina care a efectuat depășirea. Alte patru persoane au fost rănite grav, două din fiecare maşină”, transmite IPJ Sălaj.

Comenteaza