4.000 de locuri bugetate la master, la o universitate clujeană

4.000 de locuri bugetate la master, la o universitate clujeană
Numărul locurilor bugetate scoase la concurs în sesiunea de admitere de toamnă la nivelul de licenţă de către universitatea clujeană "Babeş-Bolyai" ajunge la 580 de locuri, anunţă reprezentanţii instituţiei de învăţământ. De menţionat, la nivelul de masterat numărul locurilor plătite cu bani de la buget ajunge la nu mai puţin de 4.000.


">

"Sunt locurile repartizate de Ministerul Educaţiei. Au fost trimise astăzi către universităţi", explică purtătorul de cuvânt al UBB, Cristina Nistor. Numărul locurilor vacante la nivel de licenţă reprezintă locurile care nu au fost ocupate la sesiunea din iulie, când au fost scose la concurs nu mai puţin de 4.760 de locuri la buget şi alte peste 9.000 de locuri în regim "cu taxă".

Totodată, la nivel de doctorat numărul locurilor bugetate scoase la concurs ajunge la 452, conform UBB. Aici, depunerea dosarelor începe în 16 septembrie şi continuă până cu două zile înainte de data examenului de admitere, fixată de fiecare facultate. Probele de concurs - examenul scris şi susţinerea proeictului - au loc între 26 şi 29 septembrie.

 

Comenteaza