800 de specialişti din 61 de ţări, de mâine la Cluj

800 de specialişti din 61 de ţări, de mâine la Cluj
Conferinţă-eveniment în domeniul biomedical, de mâine la Cluj, cu 800 de participanţi din 61 de ţări.

 

Conferinţa internaţională de parazitologie European Multicolloquium of Parasitology a ajuns la a XI-a ediţie şi are loc la Grand Hotel Napoca. Anterior, aceasta a fost organizată în Valencia, Spania (2004) și Paris, Franța (2008).

Conferinţa e organizată de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Federația Europeană de Parazitologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, Asociația Parazitologilor din România și Fundația Scientia Parasitologica Pro Vita.le.

Temele de discuții și lucrările prezentate în cadrul acestei conferințe, care reunește în jur de 800 de participanți de pe şase continente și 61 de țări, vor viza cercetările științifice și medicale, reorientate pe baze interdisciplinare, care pot îmbunătăți metodele de diagnostic - mergând spre nanologie, imunologie, genetică, ecoparazitologie şi crioparazitologie), cercetări și investigații din domeniile biologiei moleculare şi ultrastructurale parazitare, ecologiei şi ecoparazitologiei.

Etichete
Comenteaza