8.000 de lei pentru extinderea primului parc rustic ecologic din Cluj

8.000 de lei pentru extinderea primului parc rustic ecologic din Cluj
8.000 de lei au fost alocaţi pentru extinderea primului parc rustic ecologic din Cluj.

Primul parc rustic ecologic din Cluj "La Butuci", va fi extins în perioada 3-18 septembrie. Parcul este situat pe malul râului Someșc şi a fost amenajat în toamna anului trecut de către Organizația Studenților pentru Turismul Românesc (OST)

Proiectul de extindere a parcului va fi implementat de către OST în parteneriat cu Asociația pentru Turism Activ Cluj, iar pentru realizarea lui au fost alocaţi 8.000 de lei.

„Anul trecut am îmbogățit Clujul cu un colț de natură, situat chiar în mijlocul orașului, la inițiativa unei echipe entuziaste de tineri. Pe noi ne-a cucerit și funcționalitatea aparte a parcului, pe lângă profilul său ecologic, și anume ideea de spațiu deschis celor care vor să organizeze evenimente artistice ad-hoc" a menţionat Simona Șerban, director executiv al Fundației Comunitare Cluj.

„Extinderea parcului La Butuci este o dovadă a succesului de care se bucură în Cluj acest loc de joacă unic și suntem încântați să putem continua colaborarea cu Fundația Comunitară Cluj și cu Organizația Studenților pentru Turismul Românesc", a declarat Russell Johnsen, director general Provident Financial România. Johnsen a mai subliniat faptul că acest proicet se va extinde şi în alte oraşe din ţară.

 

Comenteaza