90 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 în județul Cluj

90 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 în județul Cluj
| Foto: Facebook/Casa Jurnalistului

În județul Cluj s-au înregistrat până în 1 aprilie ora 18.00, un număr de 90 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, arată o statistică publicată de casajurnalistului.ro.

Potrivit sursei citate, în ordinea numărului de cazuri confirmate distribuția geografică a cazurilor de COVID-19 este : Suceava: 665, București+Ilfov: 539, Constanța: 111, Arad: 110, Brașov: 105, Timișoara: 98, Neamț: 94, Cluj: 90.

De pe hartă se poate observa că în prezent sunt două focare majore la Suceava și București, concentrații de cazuri spre punctele de intrare în țară, Muntenia este aproape neatinsă (în afară de Capitală) și Harghita cu un total incredibil de 0 cazuri.

Informațiile detaliate au fost obținute de jurnalistul independent Victor Ilie, sursele folosite fiind Ministerul Sănătății, Departamentului pentru Situații de Urgență (site si facebook) și precum și cazurile relatate de presa locală.

Reamintim că autoritățile au decis să nu mai comunice de aproape două săptămâni distribuția geografică a cazurilor confirmate, ci doar o statistică generală la nivel național.

Comenteaza