News alert Update Video A băut şi s-a aruncat în râul Arieş / Echipele de intervenţie din Turda au început căutările

A băut şi s-a aruncat în râul Arieş / Echipele de intervenţie din Turda au început căutările

Persoană căzută de pe pod în râul Arieş, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Turda.

UPDATE, luni, ora 08.40. Căutările au fost reluate luni dimineaţa, 24 iunie 2019. 

UPDATE, ora 22.00. Căutările vor sistate odată cu lăsarea întunericului şi vor fi reluate luni dimineaţa. 

UPDATE, ora 20.30: "Azi, în jurul orei 19:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au primit un apel prin SNUAU-112 privind un bărbat de 30 ani din Negrești-Oaş, Judeţul Satu Mare care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi aruncat în Raul Arieș, din municipiul Turda, judeţul Cluj. Echipajele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului pentru a începe căutările în zona unde s-a anunțat evenimentul", transmite IPJ Cluj.

 

UPDATE: "Căutările au fost începute din trei puncte diferite situate în zona podului și în aval pe râu, astfel încât să fie acoperită cât mai eficient zona unde ar fi fost posibil să fie purtata de curent. Concomitent se verifică informațiile primite prin apelul de urgență cu sprijinul echipajelor de poliție", spun oficialii ISU Cluj.

-------------------------------------------------------

"Un apel de urgență a anunțat că un şodul din apropierea străzii Ștefan cel Mare din municipiul Turda, în râul Arieș. Două autospeciale de pompieri și o barcă s-au deplasat pentru a începe căutările la luciul apei în zona unde s-a anunțat evenimentul", transmite ISU Cluj. 

Comenteaza