A crezut că dacă a scăpat de două ori, scapă şi a treia oară: hoţ, prins de angajaţii unităţii comerciale pe care o jefuise

A crezut că dacă a scăpat de două ori, scapă şi a treia oară: hoţ, prins de angajaţii unităţii comerciale pe care o jefuise
Un tânăr de 18 ani, autorul unor furturi dintr-o benzinărie, a fost prins de poliţişti după ce s-a întors la locul faptei.

Bărbatul este acuzat că ar fi sustras cu două ocazii diferite, în luna august, diverse bunuri dintr-o benzinărie situată în cartierul Mărăşti, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.100 de lei. La începutul lunii septembrie, hoţul s-a întors la staţia de alimentare cu combustibil, însă a fost recunoscut de angajaţii staţiei, care au încercat să-l reţină până la venirea poliţiei. 

"La data 2 septembrie, în jurul orei 15:50, revenind la staţia respectivă, un angajat l-a recunoscut ca fiind persoana care ar fi sustras bunuri din unitatea respectivă şi a anunţat de îndată organele de poliţie. Angajaţii staţiei au încercat să îl reţină pe bărbat până la sosirea poliţiştilor, context în care unul dintre aceştia a fost agresat", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

După ce au ajuns la faţa locului, poliţiştii l-au imobilizat pe tânăr şi l-au dus la staţia de poliţie, pentru audieri, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore. 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat în formă continuată şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Cluj.

Comenteaza