A descărcat o remorcă plină cu moloz pe o stradă din centrul Clujului. Ce amendă a primit

A descărcat o remorcă plină cu moloz pe o stradă din centrul Clujului. Ce amendă a primit

Primarul Emil Boc a prezentat, într-o emisiune online, cazul unui bărbat care a fost prins în flagrant în timp ce arunca mai mulți saci de moloz pe o stradă din zona centrală a Clujului.

Bărbatul a fost amendat cu 6.000 de lei și va suporta pe propria cheltuială curățarea terenului. 

„Uitați această imagine pe care v-o prezint dumneavoastră. Am prins în flagrant astăzi un domn care pur și simplu a descărcat pe strada Devei deșeuri, moloz. I-au prins colegii mei de la Poliția Locală în flagrant pe aceștia. Cum se poate întâmpla așa ceva la Cluj-Napoca? Nu am crezut că se mai poate întâmpla, dar iată că aceste lucruri sunt posibile și mesajul meu este ferm și clar: nimeni nu scapă și avem toleranță zero față de tot ce înseamnă lipsă de respect față de mediu, lipsă de respect față de cetățeni și de calitatea vieții, aici la Cluj. 

E inadmisibil să ne batem joc de colțurile frumoase din oraș, pe care le avem, lăsând în urmă deșeuri. Această persoană a primit amenda maximă, de 6.000 de lei, prevăzută de lege. De asemenea, are oglibația de a aduce terenul la situația anterioară, de a curăța pe cheltuiala lui terenul. Aceste lucruri nu pot fi tolerate într-un oraș ca Cluj-Napoca și nu ar trebui tolerate nicăieri”, a declarat primarul Emil Boc.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Etichete
Comenteaza
loading...