A făcut "pasiune" pentru televizoare și acum stă după gratii. Clujeanul spărgea locuințe prin vecini

 A făcut
Tânărul fura în special televizoare și unelte electrice din locuințe și anexe de pe raza comunei clujene Baciu. Până în prezent poliția a reușit să recupereze aproximativ jumătate din bunurile sustrase.

Polițiștii de la Secția 3 Rurală Baciu, cu sprijinul Secției 2 Poliție, au depistat în zona Pieței Abator din Cluj-Napoca un tânăr căutat pentru comiterea mai multor furturi, care se sustrăgea cercetărilor.

Potrivit polițiștilor clujeni, furturile au fost comise în perioada februarie 2016 - aprilie 2017, când tânărul de 18 ani, din Baciu, a sustras bunuri din nu mai puțin de nouă locuințe și anexe de pe raza comunei în care locuiește.

Tănărul fura în deosebi televizoare și unelte electrice, până în prezent poliția reușind să recupereze aproximativ jumătate din prejudiciul creat.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili dacă hoțul a mai comis și alte furturi.

 

Comenteaza