A fost inaugurat Silver Business Center, cea mai modernă clădire de birouri din Cluj

A fost inaugurat Silver Business Center, cea mai modernă clădire de birouri din Cluj
Cea mai nouă şi mai modernă clădire de birouri de clasa A din Cluj-Napoca a fost inaugurată joi, proiectul fiind conceput de către trei antreprenori clujeni: Andrei Cionca, Radu Lotrean şi Oana Luca.

Noua clădire de birouri clasa A, inaugurată joi la Cluj, este amplasată pe Calea Dorobanţilor. Imobilul a fost dezvoltat în conformitate cu cele mai înalte standarde şi oferă chiriaşilor un spaţiu total de 4.271 mp, 35 de locuri de parcare, două terase "belle view" de 113 mp şi 109 mp, o sală de conferinţe de 65 de locuri.

"În 2009 am fost solicitaţi pentru a veni cu o analiză şi soluţii pentru a salva proiectul din faliment. Am reuşit cu ajutorul partenerului nostru strategic - Banca Transilvania să plătim toate datoriile şi să facem investiţiile necesare pentru ca astăzi clădirea să poată oferi spaţii de birouri de clasa A", a explicat Andrei Cionca, managing partner al Casei de Insolvenţă Transilvania.

Radu Lotrean a fost de acord că se poate face un proiect de succes chiar şi pe timp de criză. "Recunosc, însă, că m-au convins destul de greu să investesc în respectivul proiect", a mai spus Lotrean.

La inaugurarea imobilului au fost prezenţi prefectul Clujului, Florin Stamatian, primarul Sorin Apostu şi oameni de afaceri, printre care Adam Ambrus (Nervia), Ovidiu Vîlceanu (Sales Consulting), Ramona Cuc (Grup de Lux), Valentin Moldovan (Arhimar), Dorin Beu (Consiliul Român pentru Clădiri Verzi), Aurelia Cristea, Diana Calfa (Morphoza), Călin Tăut (PWC), Dorin Deac (Oficiul Registrului Comerţului), Zoltan Nagy (Trustul CRE), evenimentul fiind moderat de către vedeta TV Melania Medeleanu.

"Am cunoscut Clujul când am venit aici ca student şi m-a impresionat din prima zi, dar știind istoria spațiului pe care este înălțată această clădire, știind istoria blocului, mă uitam cu tristețe la faptul că era gol. Astăzi, mă bucur că avem aici acest spațiu destinat birourilor care vor contribui, cu siguranță, la economia orașului", a menționat Florin Stamatian, prefectul Clujului.

Primarul Sorin Apostu a mulţumit oamenilor care investesc în Cluj-Napoca şi care demonstrează prin acest lucru că localitatea şi-a câştigat prin intermediul lor titlul de "Oraş în care merită să trăiesc".  "Silver Business Center este un proiect binevenit, mai ales în contextul în care cererea pentru birouri de clasa A, localizate în zona centrală a oraşului, este în creştere", a adăugat Apostu.

Odată cu inaugurarea clădirii de birouri a fost lansat și conceptul Inspire, care constă în derularea unor programe de educaţie şi dezvoltare personală. "Dincolo de a fi manageri, cu toţii suntem oameni. De aceea ne-am propus ca prin intermediul acestui concept să ghidăm, să sfătuim şi să provocăm publicul clujean la variate teme. Considerăm acest lucru foarte important pentru eul personal al fiecăruia", a explicat Oana Luca.

Conceptul a fost generat, dezvoltat şi supravegheat de un consiliu de consultanţă alcătuit din Oana Luca, reprezentat al acţionariatului şi administratorului business-ului, Rareş Bogdan - jurnalist şi om de afaceri în domeniul media, Diana Calfa - asociat al unui atelier de interioare,  Mirela Pătrăuceanu - specialist în publicitate.

 

Comenteaza