A furat bijuterii în valoare de 100.000 lei din locuinţa unei femei din Turda VIDEO

A furat bijuterii în valoare de 100.000 lei din locuinţa unei femei din Turda VIDEO
Un bărbat de 31 de ani, din Turda, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind suspectat că a furat bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 lei.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii clujeni au stabilit că, în data de 8 august, suspectul ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa părţii vătămate L. Simina, de 39 ani, din municipiul Turda, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de aproximativ 100.000 lei. Suspectul efectua lucrări de reparaţii la o încăpere situată în spatele casei reclamantei, iar în pe la ora 11:00, femeia a plecat în oraş, lăsându-l pe acesta să termine lucrarea. În jurul orei 14:00, când reclamanta a revenit acasă a constatat că cineva a intrat în locuinţă printr-un geam de termopan pe care l-a lăsat neasigurat şi dintr-un dulap, din dormitor, i-au dispărut bijuterii din aur (aproximativ 1200 grame), iar bărbatul nu se mai afla la lucru în spatele casei", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

În 17 august, în urma probatoriului administrat în cauză sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, suspectul a fost prezentat instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Turda cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Comenteaza