A furat 10.000 de euro dintr-o locuinţă din Cluj. Bărbatul a fost arestat

A furat 10.000 de euro dintr-o locuinţă din Cluj. Bărbatul a fost arestat
| Foto: Arhiva

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii clujeni, după ce a intrat prin efracţie într-o locuinţă din Gilău şi a furat bani și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de circa 45.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești - Postul de Poliție Comunal Gilău, au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Maramureș, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

Conform probatoriului administrat, la data de 10 august, în jurul orei 19:00, bărbatul a pătruns prin efracție într-o locuință din Gilău și a sustras bani și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de 45.000 de lei.

În scurt timp de la sesizare, polițiștii au reușit să îl identifice pe cel care a comis fapta, reușind astfel să recupereze prejudiciul.

A furat peste 45.000 de lei dintr-o locuinţă din Cluj. Bărbatul a fost arestat

Tot în 10 august polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul Penal. La data de 11 august, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin au dispus măsura controlului judiciar față de bărbat.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza