A furat portofelul unei femei în autobuzul spre Baciu. Hoţul are 52 de ani

A furat portofelul unei femei în autobuzul spre Baciu. Hoţul are 52 de ani
Un şuţ a fost prins în flagrant astăzi, în timp ce încerca să fure un portmoneu din geanta unei femei. Nu e vorba de un pezevenghi, ci de un bărbat de 52 de ani.

Un poliţist de la Biroul de Investigaţii Criminale din Cluj-Napoca l-a depistat în această dimineaţă în flagrant pe hoţ, Costin N. de 52 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce sustrăgea un portmoneu din geanta unei femei. Poliţistul l-a urmărit pe suspect când acesta circula cu autobuzul 31B, pe ruta Piaţa Mihai Viteazu spre localitatea Baciu. În staţia de pe strada Corneliu Coposu, bărbatul a sustras portmoneul unei femei, în timp ce aceasta din urmă cobora din mijlocul de transport.

În momentul prinderii, poliţiştul a descoperit în buzunarul suspectului un portmoneu care conţinea bani şi acte personale, aparţinând victimei. Poliţiştul a fost sprijinit de poliţişti de la Secţia 1 Poliţie şi Poliţia Rutieră care patrulau în acea zonă în vederea imobilizării suspectului şi conducerea lui la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor. Bărbatul este acum cercetat penal pentru furt şi va fi prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

 

Comenteaza