A găsit un portofel pe jos, cu 300 de lei, l-a predat Poliţiei

A găsit un portofel pe jos, cu 300 de lei, l-a predat Poliţiei
Gest aproape incredibil: o tânără din comuna Băişoara a găsit azi un portofel cu 300 de lei şi acte şi l-a predat Poliţiei. Când proprietarul acestuia a intrat din nou în posesia lui a constatat că nimic nu lipseşte.

"Cineva din familia mea și-a pierdut azi portofelul", a povestit un jurnalist pe blogul său. "Trei sute de lei și 4 carduri, buletin, acte, tot. L-a scăpat pe jos. A vrut să-l pună în geantă și l-a pus pe lângă geantă. L-a găsit o fată, o minoră. Și l-a predat la poliție. La secția 4. Portofelul era neatins, nu lipsea nimic".

Mădălina Trifu locuieşte într-un sat de lângă Băişoara şi şi-a lăsat şi numărul de telefon la Poliţie. "Am sunat-o, n-a vrut nici în ruptul capului să ne întîlnim și să îi mulțumim în vreun fel", explică Ovidiu Blag. "Mi-am pierdut și eu portofelul. Și nu o dată, ci de mai multe ori. Atunci cînd l-am recuperat, am recuperat de fapt o bucată de piele, cel mult cu buletinul înăuntru. E o adevărată dandana: să îți blochezi cardurile, să faci drumuri pentru a-ți reface actele, e o nebunie întreagă, știți și voi.... Ei bine, de data asta Mădălina, o fată de treabă, ne-a scutit de astfel de drumuri".

 

 

Comenteaza