A început deratizarea la Cluj-Napoca. Ce trebuie făcut în cazul ingerării substanței

A început deratizarea la Cluj-Napoca. Ce trebuie făcut în cazul ingerării substanței
| Foto: Facebook.com/dan.stefan.tarcea

Primăria Clujului efectuează, în perioada 20 septembrie – 10 octombrie 2021, o acţiune de deratizare pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit viceprimarului Dan Tarcea, începând de luni, 20 septembrie, și până în data de 10 octombrie 2021, între orele 8.00 şi 16.00 se va desfăşura o acţiune de deratizare pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Durata acesteia se va decala în cazul în care nu va fi posibilă desfăşurarea acţiunii din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Deratizarea va fi efectuată cu produsul BRODIFAST PASTA– substanță activă Brodifacoum, special conceput pentru combaterea rozatoarelor. Produsul menționat se regăsește în Registrul produselor biocide plasate pe piață în baza acordării certificatelor de Recunoaștere mutuală, este autorizat pentru profilexia sanitar-umană de Ministerul Sănătății.

În caz de ingerare accidentală, antidotul este Vit. K 1 şi se găseşte la Spitalul de Urgenţe Cluj.

Acţiunea se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale. Pentru eficienţă, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, astfel încât recomandăm tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze deratizarea pe proprietăţi, clădiri, în subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca.

Activitatea de deratizare este realizată de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza