A început sezonul la tăiat ilegal de brazi

A început sezonul la tăiat ilegal de brazi
Poliţiştii clujeni au confiscat, ieri, 25 de barzi nemarcaţi cu sigiliu-crotaliu. Pomii de Crăciun în valoare de 750 de lei au fost predaţi Ocolului Silvic Privat Vladeasa Huedin.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Mărişel şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic Privat Vlădeasa Huedin au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi descoperirii activităţilor ilicite ce se săvârşesc în domeniul silvic referitor la recoltarea, transportul şi comercializarea materialelor lemnoase, precum şi identificarea persoanelor care transportă în mod ilegal pomi de Crăciun.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, în zona Fântânele-Grinzi a fost depistat un bărbat de 31 ani din localitatea Mărişel, care transporta cu o căruţă 25 pomi de Crăciun, de esenţă brad, nemarcaţi cu sigiliu-crotaliu.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform art.19, alin 1, lit.c din Legea 171/2010, iar cei 25 pomi de Crăciun în valoare de 750 lei au fost predaţi Ocolului Silvic Privat Vladeasa Huedin, în vederea valorificării.

Etichete
Comenteaza