A încercat să evite un accident şi a cauzat unul

A încercat să evite un accident şi a cauzat unul
Un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei conducătoare auto s-a produs după ce, persoana în cauză a încercat să evite tocmai producerea unui accident.

Evenimentul s-a întâmplat marţi, în jurul orei 13:20, în cartierul Grigorescu, la intersecţia străzilor Donath cu Buzău, fiind cauzat de o femeie de vârsta a treia.

"În fapt, o femeie de 60 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Donath, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, iar la intersecţie cu strada Buzău a virat dreapta şi a acroşat bordura trotuarului de pe acea parte.

Ulterior, aceasta a revenit pe partea carosabilă şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Conform primelor verificări, femeia ar fi efectuat virajul la dreapta în incercarea de a evita coliziunea cu un autoturism care circula din sens opus şi care, cu intenţia de a vira la stânga, ar fi pătruns pe sensul pe care se deplasa aceasta", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma coliziunii, conducătoarea auto a fost rănită uşor. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

 

 

Comenteaza