A intrat cu o armă în magazin, însă a fost luat la bătaie de patron FOTO

A intrat cu o armă în magazin, însă a fost luat la bătaie de patron FOTO
O tentativă de furt a avut loc în această dimineaţă la un magazin situat la parterul unui bloc de pe strada Pepineriei din Dej

Un adolescent, cel mai probabil minor, şi-a acoperit faţa cu un fular şi a pătruns în magazinul cu pricina ţinând un pistol în mână. Ce a urmat e desprins parcă din filme. Fără să ţină cont de consecinţe, proprietarul magazinului s-a enervat teribil şi l-a luat la bătaie pe hoţ, lovindu-l peste mână, dar şi în zona feţei. Tânărul a reuşit să fugă din magazin şi s-a făcut nevăzut în doar câteva secunde. De-abia atunci s-a sunat la 112 şi a fost anunţată poliţia. Oamenii legii au căutat zeci de minute prin împrejurimi, însă acţiunile lor au fost în zadar.

Proprietarul magazinului susţine că nu este la prima experienţă de acest gen. Se pare că în trecut magazinul a mai fost prădat de hoţi.

Conform comisarului şef Aurel Mureşan, comandantul Poliţiei Municipiului Dej, tânărul este un minor cu vârsta cuprinsă între 13 şi 17 ani şi are aproximativ 1,70 înălţime. Acesta era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare albastră, un hanorac negru, un fular maro, iar în picioare avea bocanci de culoare maro.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz şi îl caută în continuare pe tânăr. Cei care îl pot recunoaşte după descriere sunt rugaţi să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secţie de poliţie.

 

Etichete
Comenteaza