A învins lupta cu o maladie tăcută, dar devastatoare. Acum îşi spune povestea

A învins lupta cu o maladie tăcută, dar devastatoare. Acum îşi spune povestea
O tânără care a reuşit să învingă lupta cu maladia Scheuermann îşi va face publică povestea miercuri, într-un eveniment organizat de Biroul pentru Studenţi cu Dizabilităţi (BSD) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB).

La întâlnirea cu tânăra Melinda Szirmai, profesor psihopedagog și Alumni UBB, concentrată pe tema "Coexistând cu dizabilitate", sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc să afle mai multe informaţii despre povestea sa.

"Dizabilitatea mea este invizibilă, respectiv un implant la coloana vertebrală din 24 de șuruburi si două tije metalice care îmi susțin coloana vertebrală și rămân pe viață acolo. Pentru mine este un stil de viață. Am dat la Psihopedagogie specială si din acest motiv, respectiv mi-am promis ca dacă eu trec cu bine peste probleme, la rândul meu să îi ajut pe ceilalți. La facultate, mi-am dat tot interesul, deși cursurile lungi în băncile inconfortabile nu au fost întotdeauna ușoare. Am terminat ca șefă de promoție la licență și masterat", a declarat ea.

Evenimentul va avea loc miercuri, 29 octombrie, începând cu ora 17:00, la sediul BSD, situat în Căminul III din complexului studențesc Hașdeu.

Comenteaza