A MURIT Andy Fletcher, unul dintre membrii trupei Depeche Mode

A MURIT Andy Fletcher, unul dintre membrii trupei Depeche Mode
| Foto: Twitter - Depeche Mode

Trupa britanică Depeche Mode a confirmat moartea lui Fletcher pe rețelele de socializare, spunând că „Fletch avea cu adevărat o inimă de aur”, potrivit The Guardian.

Andy Fletcher avea numai 60 de ani. El a fost membru fondator al trupei Depeche Mode, încă din 1980.  Trupa Depeche Mode a avut 17 albume în Top 10 în Marea Britanie și succes în topurile internaționale cu cântece precum Enjoy The Silence, Personal Jesus și Just Can’t Get Enough.

Fletcher s-a născut în 1961 la Nottingham și s-a mutat la Basildon, unde a format trupa Composition Of Sound la sfârșitul anilor 1970 alături de Martin Gore și Vince Clarke. Odată cu recrutarea cântărețului Dave Gahan, aceștia și-au schimbat numele în Depeche Mode, iar cvartetul a continuat să se bucure de o serie de hituri de la începutul anilor '80, scrie The Guardian.

“Suntem şocaţi şi deosebit de trişti pentru trecerea în nefiinţă prea devreme a dragului nostru prieten, membru al familiei şi coleg Andy «Fletch» Fletcher.

Fletch a avut o inimă de aur, era mereu alături când aveai nevoie de sprijin, de o conversaţie spirituală, de distracţie sau de o bere rece.

Inimile noastre sunt alături de familia sa, spre care să vă îndreptaţi gândurile voastre şi să le respectaţi intimitatea în aceste clipe", au transmis membrii trupei.

Fletcher lasă în urmă o soție, Grainne, cu care a fost căsătorit aproape 30 de ani, și doi copii, Megan și Joe, mai scrie The Guardian.

Comenteaza