A MURIT bărbatul căzut de la 10 metri în Turda. Acesta muncea la renovarea unei biserici

A MURIT bărbatul căzut de la 10 metri în Turda. Acesta muncea la renovarea unei biserici
| Foto: turdanews.net

A decedat bărbatul de 36 de ani care a căzut miercuri dimineaţa de la aproximativ 10 m înălțime pe strada Basarabiei din municipiul Turda, în timp ce lucra la renovarea unei biserici, potrivit informaţiilor turdanews.net. 

Nenorocirea s-a întâmplat la Biseria Reformată aflată în renovare situată în parcul din Turda Nouă. Potrivit pompierilor turdeni în momentul în care au ajuns la fața locului bărbatul era deja preluat de un echipaj de la ambulanță, era în stare gravă și a fost transportat la spital.

Cel mai probabil și ITM Cluj va deschide o anchetă în acest caz fiind vorba despre un accident de muncă. Bărbatul în vârstă de aproximativ 36 de ani lucra la pe una din schelele înălțate pentru renovarea bisericii și a căzut de la aproximativ 10 metri. 

”Verificările preliminare au condus la stabilirea identității persoanei, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care, în timpul desfășurării unor lucrări de renovare a clădirii, ar fi căzut de pe schela pe care se afla, de la o înălțime de aproximativ 9 metri", a transmis IPJ Cluj. 

Poliţia a demarat cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând a fi stabilite îmrejurările în care a avut loc incidentul.

Comenteaza