News alert A murit Bogdan Stanoevici. Actorul avea COVID și era internat în spital

A murit Bogdan Stanoevici. Actorul avea COVID și era internat în spital

Actorul Bogdan Stanoevici a murit miercuri în spital, unde se afla internat de câteva săptămâni, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Bogdan Stanoevici a murit la Spitalul Sfântul Pantelimon din București. Actorul era internat la secția ATI a spitalului, după ce în luna noiembrie fusese confirmat cu COVID-19.

Pe lângă cariera de actor, Stanoevici a fost ministru pentru Românii de Pretutindeni în guvernul Ponta, secretar de stat în Ministerul Culturii și manager al Circului Metropolitan din Capitală.

Actorul s-a numărat printre persoanele publice care au criticat în primăvară, la începutul pandemiei, măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii COVID-19.

În noiembrie, Bogdan Stanoevici spunea într-o conferinţă de presă că nu poartă mască de protecţie decât acolo unde îl obligă legea, pentru că este sănătos și că și-a făcut "în fiecare lună câte un test, din motive diferite":

"Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum - faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment".

Comenteaza