A murit chef Adrian Pop. Era în comă la Clinica de Neurochirurgie Cluj-Napoca după ce a fost bătut la o petrecere

A murit chef Adrian Pop. Era în comă la Clinica de Neurochirurgie Cluj-Napoca după ce a fost bătut la o petrecere

Bucătarul clujean Adrian Pop a murit marți seară la Clinica de Neurochirurgie Cluj-Napoca, unde se afla în comă, după ce ar fi fost lovit de o persoană în urma prezenței sale la o petrecere cu polițiști în Apahida.

Chef Adrian Pop a murit marţi, 16 martie, la spital, după ce a fost la o petrecere din Apahida, judeţul Cluj, unde se presupune că ar fi fost bătut, anunţă ziare.com. 

Anchetatorii iau în calcul mai multe piste. Există informaţii că bucătarul ar fi căzut şi s-ar fi lovit grav în timpul petrecerii, dar şi că ar fi fost bătut de un alt participant la chef.

"Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! Adi ramâne în amintirea noastră ca un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști, un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată!", au postat colegii bucătarului din ANBCT pe Facebook.

Chef Florin Dumitrescu a scris pe contul său de Instagram după ce Adrian Pop a ajuns în spital că comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate și nu va fi mușamalizată. Vinovații vor fi trași la răspundere pentru faptele lor. 

Şi colegul său de breaslă, omul de afaceri și bucătarul Paul Siserman a confirmat moartea lui Pop. Acesta a postat un mesaj de condoleanţe pe pagina sa de socializare. "Maestre te-ai grăbit. Mai aveam mulţi, multe de învăţat de la tine. Dumnezeu să te odihnească în pace. Till we meet again..."

Comenteaza