A murit „Guru din Apuseni”. Era acuzat că își viola adeptele

A murit „Guru din Apuseni”. Era acuzat că își viola adeptele
| Foto: infoactual.ro

Adrian Ardelean Fărcaș poreclit și „Guru din Apuseni” s-a stins din viață. Bărbatul a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău.

Medicii au descoperit că acesta avea o infecţie gravă la plămâni, dar şi ocluzie intestinală. Joi, Guru din Apuseni a suferit o hemoragie digestivă de amploare și a fost intubat, au anunţat medicii de la spitalul din Deva, acolo unde a fost internat.

În această dimineaţă, Adi de la Brad a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, scrie apuseni.info.

Cine era „Guru din Apuseni”?

Adrian Ardelean Fărcaş, cunoscut ca Adi de la Brad sau Guru din Apuseni, a înființat în urmă cu mulţi ani comunitatea numită „Copiii Soarelui”. 

Polițiștii s-au sesizat, în urmă cu o lună, după ce au apărut mai multe informații că în comunitate se întâmplă lucruri ciudate. Este vorba de infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual.

Adrian Ardelean Fărcaş era acuzat că a înşelat mii de oameni. Fost miner la Țebea, fără acreditări în yoga sau tehnica meditaţiei, a format în Munţii Apuseni, în comuna Ribița, Dumbrava de Sus, o comunitate prin care au trecut chiar şi străini sau vedete. Există însă mărturii că, şi-a exploatat, abuzat, hărţuit şi chiar violat membrii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...