ACCIDENT în Cluj: A MURIT prins sub tractor în timp ce se întorcea de la pădure

ACCIDENT în Cluj: A MURIT prins sub tractor în timp ce se întorcea de la pădure
| Foto: ISU Cluj

Pompierii clujeni au anunțat joi seara o intervenție în urma răsturnării unui tractor în Băbdiu, comuna Bobâlna. Tractorul a strivit un bărbat de 50 de ani, până la care salvatorii au avut de parcurs 3 km de drum forestier. 

Alarma s-a dat in jurul orei 20:30. Prin intermediul unui apel la 112, cineva a anuntat ca un barbat a fost prins sub un tractor rasturnat, pe un drum forestier din localitatea Babdiu. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în apropiere de localitatea Băbdiu, com. Bobâlna, unde un bărbat de cca 50 de ani a fost surprins sub un tractor.

Au fost dislocate la fața locului două autospeciale și un echipaj SAJ, iar salvatorii au fost nevoiți să se deplaseze pentru a ajunge la locul solicitării cca 3km pe drum forestier.

Deplasarea pe acest segment de drum greu accesibil a fost realizată prin intermediul autospecialei cu tracțiune integrală, în care au fost mutate utilajele pentru descarcerare, echipamentele medicale și personalul ISU și SAJ.

Din păcate, în momentul sosirii s-a constatat că bărbatul prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, a transmis ISU Cluj joi seara, într-un comunicat de presă. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragicul accident.

Comenteaza