A murit şi al doilea angajat transferat în Germania, rănit în explozia de la Petromidia. Bilanțul a ajuns la trei decese

A murit şi al doilea angajat transferat în Germania, rănit în explozia de la Petromidia. Bilanțul a ajuns la trei decese
| Foto: stirileprotv.ro

A murit şi al doilea angajat al Petromidia Năvodari, rănit în urma exploziei urmate de incendiu, care a fost transferat la un spital din Germania.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Rompetrol Rafinare a anunţat, duminică, faptul că al doilea angajat rănit în urma exploziei urmate de incendiu, de la Petromidia Năvodari, a murit.

Acesta fusese transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania. Bărbatul a murit sâmbătă seara, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. „Toată susţinerea noastră merge către familia colegului decedat”, anunţă compania, potrivit Mediafax.

Numărul deceselor în urma exploziei de la Petromidia ajunge la trei.

Explozia a avut loc în data de 2 iulie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. În urma exploziei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind transferate, în 5 iulie, cu arsuri grave, de la Spitalul Floreasca din Capitală, la o clinică din Germania, cu un avion militar. Unul dintre ei a murit în 13 iulie, iar al doilea, după doar patru zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza