A murit strivită de o autoutilitară, lângă Dej FOTO/VIDEO

A murit strivită de o autoutilitară, lângă Dej FOTO/VIDEO
O femeie a murit în urma unui accident rutier petrecut în localitatea clujeană Mănăşturel.

Şoferul unei autoutilitare înmatriculată în judeţul Bistriţa Năsăud nu s-a asigurat în timp ce dădea cu spatele şi a strivit o femeie de 82 de ani. În urma apelului la 112, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă de la Dej, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru că femeia era decedată. "Am fost solicitaţi la un accident rutier cu o victimă în calitate de pieton. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat medicul Ovidiu Bogos din cadrul Ambulanţei Dej.

Corpul femeii a fost strivit sub greutatea autoutilitarei. "I-au zburat creierii, iar piciorul era distrus în totalitate", a spus plângând o femeie care a văzut întreaga tragedie. Rudele victimei sunt disperate. "M-au anunţat vecinii, mi-au spus să vin că a murit bunica. Ea mergea pe margine, şoferul a dat cu spatele şi altceva nu mai ştiu nimic", a spus nepotul femeii.

"Eram în maşină şi am auzit o bubuitură ca şi cum maşina ar fi dat în ceva. A dat cu spatele să întoarcă aici. A oprit maşină şi s-a uitat pe-aici şi a zis <<Bă am omorât un om>>", a explicat un bărbat care se afla în autoutilitară.

Poliţiştii criminalişti au efectuat cercetări la faţa locului încercând să stabilească cu exactitate cum s-a produs acest eveniment. Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ, acesta neconsumând băuturi alcoolice.

"În jurul orelor 14, pe drumul comunal care străbate localitatea Mănăşturel, comuna Cuzdrioara, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. Cauza accidentului a fost o neasigurare la mers înapoi. În cauza se fac verificări urmând a se întocmi dosar de urmărire penală pentru ucidere din culpă", a declarat comisar şef Florin Moldovan, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Dej.

Etichete
Comenteaza