A plonjat cu maşina în hău

A plonjat cu maşina în hău
Un bărbat a fost găsit mort în noaptea de duminică spre luni, într-o râpă adâncă de 300 de metri din Mărişel, după ce a plonjat cu maşina în hău. Salvamontiştii, de care a fost nevoie pentru a ajunge la faţa locului, au avut de furcă mai bine de o oră cu condiţiile de teren foarte dificile.

"A fost o intervenţie dificilă", spune şeful serviciului Salvamont Cluj, Vasile Cipcigan, "având în vedere că persoana decedată era căzută la 200 de metri faţă de linia drumului".

Terenul e unui accidentat, iar panta acestuia ajunge la 65 de grade. Ambulanţa a sosit la faţa locului după ora 18, dar echipajul nu a putut face nimic mai bine de patru ore, până când la faţa locului au sosit salvamontiştii.

"Nici măcar nu i-am văzut maşina", a spus Cipcigan. "Persoana decedată era la 200 de metri sub linia drumului, din maşină au rămas doar bucăţi, era mai jos cu 100 de metri, nici nu am văzut-o, decât bucăţi din ea, împrăştiate", spune el.

Medicii de urgenţă au fost chemaţi la faţa locului la ora 17.20, şi s-au întors doar la ora 1 dimineaţa la Cluj, chiar dacă intervenţia lor nu a mai fost necesară. "L-au găsit decedat", spune şeful Ambulanţei Cluj, Horea Simu. Bărbatul, Ioan Tuşa (68 ani), dispăruse de acasă de două zile.

UPDATE Bărbatul lipsea de acasă de patru zile. Fiul acestuia, pornit în căutarea sa, este cel care a găsit duminică maşina în prăpastie şi a chemat poliţiştii din Huedin, de urgenţă. "Duminică la ora 17.25 a fost sesizată secţia de Poliţie Rurală din Huedin. A fost găsit corpul unui bărbat de 68 de ani, între Mărişel şi Someşul Rece. Din primele cercetări reiese că acesta a avut un accident de circulaţie în 15 august, când a părăsit partea carosabilă într-oi curbă la stânga, s-a răsturnat în prăpastie şi a fost aruncat din autoturism", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Anca Purdea.

 

Etichete
Comenteaza