A plouat cu amenzi în Vama Veche după ce tinerii s-au "încins" la chefuri pe plajă

A plouat cu amenzi în Vama Veche după ce tinerii s-au "încins" la chefuri pe plajă

Cinci tineri care au organizat petreceri pe plajă, la Vama Veche, au primit amenzi de câte 2.000 de lei. S-au mai dat 17 sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID.

Poliţişti din Vama Veche - 2 Mai s-au sesizat din oficiu că pe plaja din dreptul unei terase din staţiunea Vama Veche mai multe persoane dansau, sâmbătă seară, încălcându-se măsurile de distanţare fizică.

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani ar fi organizat petreceri pe plajă, adică au difuzat muzică prin boxe alimentate cu generator de curent.

Cei cinci au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei şi îndepărtaţi de pe plajă.

Totodată, poliţiştii din Vama Veche - 2 Mai au mai dat 17 sancţiuni în valoare totală de 3.500 de lei (dintre care 10 avertismente), persoanelor care nu au respectat măsurilor de protecţie individuală sau au încălcat normele de convieţuire socială, ordine şi siguranţă publică.

„Precizăm faptul că poliţiştii şi jandarmii acţionează în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi pentru prevenirea faptelor antisociale, cu recomandări pentru turişti să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19, să nu se expună la riscuri, să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie în toate spaţiile publice închise şi deschise, precum şi să respecte interdicţiile cu privire la evenimentele private şi cu privire la deplasarea/libera circulaţie”, transmite IPJ Constanţa.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza