A "plouat" cu amenzi pe A3! Șoferi vitezomani sau beți, prinși de polițiști

A "plouat" cu amenzi pe A3! Șoferi vitezomani sau beți, prinși de polițiști
| Foto: ipj cluj

Polițiștii clujeni din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au avut un weekend plin după ce aceștia i-au căutat în trafic pe șoferii vitezomani sau pe cei care au consumat băuturi alcoolice.

În perioada 10-11 februarie, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru combaterea excesului de viteză.

Oamenii legii au constatat și aplicat 117 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 63.000 de lei, au reținut 14 permise de conducere, dintre care 10 pentru nerespectarea regimului de viteză.

Un prim exemplu a fost la data de 10 februarie, când polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani domiciliat în Ungaria, care a circulat cu viteza de 186 km/h pe Autostrada A3, încălcând regimul legal de viteză.

Un alt exemplu a fost la data de 11 februarie, când  un bărbat de 54 de ani din județul Bihor,  a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe autostradă, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea înregistrată la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform polițiștilor.

Comenteaza