A primit o amendă în loc de mărţişor. S-a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere

A primit o amendă în loc de mărţişor. S-a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere
Un clujean, de 41 de ani, a fost prins de poliţişti în timp ce conducea o autoutilitară fără a avea permis de conducere.

Azi noapte, în jurul orei 1.30, poliţiştii Secţiei 7 l-au oprit în trafic, pe strada Traian Vuia, pe Ioan M., de 41 de ani, din Cluj-Napoca. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatl nu avea permis de conducere. Clujeanul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, faptă prevăzută şi pedepsită de OUG 195/2002 republicată.

Alţi doi clujeni au fost depistaţi de poliţişti în timp ce erau la volanul unor maşini cu numere de înmatriculare false. Bărbaţii sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat şi punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 85 al.1 şi 2 din OUG 195/2002republicată.

 

Comenteaza