Update Foto ACCIDENT în Cluj-Napoca: A secerat stâlpul de curent cu BMW-ul

ACCIDENT în Cluj-Napoca: A secerat stâlpul de curent cu BMW-ul
| Foto: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficCluj
ACCIDENT în Cluj-Napoca: A secerat stâlpul de curent cu BMW-ul
ACCIDENT în Cluj-Napoca: A secerat stâlpul de curent cu BMW-ul
ACCIDENT în Cluj-Napoca: A rupt stâlpul de curent cu BMW-ul

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Traficul e îngreunat și se circulă doar pe 2 benzi. 

Un clujean a semnalat pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj un accident de circulație care s-a produs sâmbătă, 27 august, în jurul orei 18, în Someșeni. 

”Accident pe Traian Vuia 99 aprox, în curbă. Stâlp rupt, se circulă doar pe 2 benzi”, avertizează un șofer. 

UPDATE ISU Cluj:
"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier produs pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului, echipajul autospecialei cu modul de descarcerare a găsit un autoturism avariat în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din acesta, și un stâlp de susținere a liniilor de transport a energiei electrice avariat, sprijinit doar de cabluri.

Au fost asigurate măsuri pentru siguranță a salvatorilor și a participanților la trafic prin restricționarea zonei de sub stâlpul instabil și demontarea bateriei. A fost solicitată intervenția echipelor companiei de transport locale și a distribuitorului de energie electrică pentru deconectarea linilor de transport a energiei electrice.

Un bărbat și o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, au fost consultați la fața locului de către un echipaj SAJ fără a fi transportați la spital", au transmis pompierii Clujeni. 

Comenteaza