A rupt un gard şi s-a oprit într-un stâlp FOTO/VIDEO

A rupt un gard şi s-a oprit într-un stâlp FOTO/VIDEO
Un accident de circulaţie a avut loc în această seară în localitatea clujeană Căşeiu. Două persoane au ajuns la spital.

Conform unor martori, şoferul unui autoturism Ford a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil, a rupt gardul unei locuinţe şi s-a oprit într-un stâlp. În urma impactului, două persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Eram cu nepoţelele în casă, când am auzit o bubuitură aşa mare şi am ieşit afară şi am zis <<Vai, care a murit?>>; un copil era ieşit afară, maşina era rasturnată, a dat şi în stâlp", a spus o femeie. "A fost udă şoseaua. Probabil a pierdut controlul volanului. Doar şoferul ştie ce a făcut acolo", a explicat o altă localnică.

Cele două victime au ajuns în camera de urgenţe a Spitalului Municipal Dej. Conform medicului Ovidiu Bogos din cadrul Ambulanţei Dej, victimele nu au suferit leziuni care să le pună viaţa în pericol.

Şoferul autoturismului Ford a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs acest eveniment rutier.

Comenteaza