A sărit în faţa maşinilor ca să scape de bătaie. Incidentul a avut loc în centrul Clujului

A sărit în faţa maşinilor ca să scape de bătaie. Incidentul a avut loc în centrul Clujului
Ieri seară, în plin centrul Clujului, un grup de trei tineri au fost luaţi la bătaie de 20 de romi care au fost să vadă focul de artificii organizat de primăria clujeană cu ocazia Zilei Naţionale. În încercarea de a scăpa, Cosmin Crişan, de 20 de ani, a vrut să treacă strada, dar a fost accidentat de către un autoturism BMW.

Incidentul a avut loc pe Calea Dorobanţilor. Unul dintre tinerii agresaţi povesteşte că un grup de romi venea dinspre centrul oraşului. "La un moment dat ne-am intersectat cu ei. Erau vreo 20. Prietenul meu, care de frică a sărit în faţa maşinilor şi a fost accidentat grav, a început să strige "Haide "U" Cluj!" şi ""U" Cluj nu moare!".

În acel moment au sărit pe noi şi ne-au umplut de sânge. Cosmin a fugit pe trecerea de pietoni, la care semaforul era roşu. A fost lovit de un autoturism BMW", spune unul dintre cei trei tineri atacaţi de romi, scrie EVZ. Poliţiştii care au intervenit prompt au o altă versiune şi anume că scandalul dintre cei trei tineri şi grupul de romi a izbucnit de la o femeie.

"Cei trei erau foarte beţi şi s-au legat de o fată din grupul de romi care locuiesc la groapa de gunoi de la Pata Rât şi mergeau spre această zonă. Ceilalţi au reacţionat, dar nu a fost nicio bătaie. A fost numai un scandal şi de frică, tânărul care a fost lovit de maşină, a vrut să fugă peste drum. Acesta este adevărul şi trebuie spus clar şi ferm. Nu tot timpul ţiganii sunt de vină. Deja au fost identificaţi patru ţigani care au dat declaraţii. Scandalul nu are conotaţii sportive şi nu poate fi pus pe rivalitatea dintre CFR şi U Cluj", spune unul dintre şefii poliţiei clujene.

Citeşte materialul integral AICI.

Comenteaza