News alert Update Foto A scăpat ca prin minune. Scuterist, spulberat pe Turzii

Un accident rutier, soldat cu rănirea unui scuterist, a avut loc, în urmă cu puțin timp, într-o curbă de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

UPDATE: "O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12.20, iar echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență bărbatului de cca 30 ani, care conducea motocicleta. Acesta a fost transportat la spital, conștient, cu suspiciune de fractură la un membru superior", precizează ISU Cluj.

____________________________________________

Accidentul a avut loc la ora 12:20, pe Calea Turzii, un scuterist fiind lovit de o mașină al cărei șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă. "Un bărbat de 65 de ani, din Cluj-Napoca, a condus un autoturism pe Calea Turzii, înspre strada Observatorului și, într-o curbă la stânga, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un motoscuter condus de un bărbat de 32 de ani, din Turda. Conducătorul mopedului a suferit leziuni", transmite IPJ Cluj. 

Acesta este cel de-al doilea accident, soldat cu victimă, produs, luni, ca urmare a pierderii controlului volanului pe carosabilul umed. Polițiștii le atrag atenția șoferilor să fie mai atenți în trafic, mai ales atunci când conduc pe timp ploios.

Comenteaza