A treia ediţie a târgului "Produs de Cluj", în acest weekend. Vezi programul

A treia ediţie a târgului
Clujenii pot participa la un târg de produse clujene, în acest weekend, în organizarea Consiliului Judeţean. "Produs de Cluj" a ajuns la a treia ediţie.


">

Târgul are loc între 16 şi 18 septembrie, în parcarea hipermarket-ului Cora, iar intrarea este gratuită. Deschiderea oficială are loc vineri la ora 18, cu spectacole susţinute de mai multe ansambluri folclorice acompaniate de orchestra profesionistă "Cununa Transilvană" vor susţine un spectacol folcloric.

În cadrul târgului vor fi organizate 60 de standuri cu peste 100 de expozanţi, printre care Asociaţia Meşterilor Populari, Asociaţia Artizanul Dej, Slow Food Transilvania, Slow Food Turda, diverşi producători de legume, fructe şi flori din Turda, Râşca, Jucu, Apahida precum şi micii producători de brânzeturi şi produse tradiţionale din carne. Totodată, în cadrul târgului vizitatorii vor putea degusta şi achiziţiona miere de albine, sucuri naturale, must, diverse ceaiuri şi tincturi, uleiuri presate la rece, pâine de casă sau palaneţe etc. Vor participa, de asemenea, cu produsele proprii, companii clujene, între care Ursus, Prodvinalco, Clujana, Napolact, Comlact, Mip Prodcom, Cosmfan şi Bonas.

"Pe perioada târgului vor fi peste 20 de ore de program artistic, în care vor dansa şi vor cânta ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi, printre care Aurel Tămaş, Traian Ilea şi Valeria Codorean, Cornel Borza, Sava Negrean Brudaşcu, Cristian Pomohaci, spectacole susţinute de Teatrul de Păpuşi „Puck", emisiunea „Vine Clujul pe la noi" (live)", spun angajaţii Consiliului Judeţean.

Vizitatorii pot câştiga, în cadrul unei tombole, câteva zeci de coşuri cu produse de Cluj. "Sperăm ca un număr cât mai mare de clujeni şi nu numai să profite acum, în plin sezon al aprovizionărilor de toamnă şi al conservelor de legume şi fructe pentru sezonul rece, de oportunitatea pe care o creăm, de a participa la această manifestare care este pe punctul de a deveni o tradiţie", a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

 

Comenteaza