Absolvent de Cluj, şef al Departamentului pentru Politica de Apărare în MAI

Absolvent de Cluj, şef al Departamentului pentru Politica de Apărare în MAI
Profesorul de istorie Sebastian Huluban, absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj, a fost numit secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Sebastian Huluban a preluat oficial funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare şi planificare, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Ministerului Apărării Naţionale astăzi, în prezenţa ministrului Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu.

"Mulţumesc domnului ministru Dobriţoiu pentru sprijin şi pentru încrederea investită în mine. Cred că este pentru prima dată când, atât ministrul, cât şi secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare au lucrat în cadrul acestui Departament. În consecinţă, am deplină încredere că Departamentul va acţiona pe coordonatele pe care le merită şi le va merita întotdeauna. Vă cunosc pe cei mai mulţi dintre dumneavoastră, ştim ce avem de făcut, ştiu ce puteţi dumneavoastră. Trecem la treabă, iar rezultatele vor fi, cu siguranţă, cele care sunt aşteptate de la noi", a declarat secretarul de stat Huluban în cadrul ceremoniei de învestire.

Doctor în istorie al Universităţii Bucureşti, Sebastian Huluban este licenţiat în Ştiinţe Politice al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Etichete
Comenteaza