Update Foto Accdent cu 5 răniți în Dej, provocat de o tânără de 19 ani

Accdent cu 5 răniți în Dej, provocat de o tânără de 19 ani
Două maşini distruse şi 3 persoane la spital
Două maşini distruse şi 3 persoane la spital
Două maşini distruse şi 3 persoane la spital
Două maşini distruse şi 3 persoane la spital
Două maşini distruse şi 3 persoane la spital

Trei persoane au fost rănite, joi noaptea, în urma unui accident de circulaţie petrecut în Dej.

UPDATE: "În 22 augst 2019, ora 22.05, pe DN1C, pe raza loc. Dej, str. Valcele intersectie cu strada Henri Coanda, jud. Cluj, in localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu ranirea a cinci persoane, în următoarele împrejurări: O tânără de 19 ani, din oras Beclean, judetul Bistrita Nasaud, în timp ce conducea autoturismul pe DN1C, pe raza loc. Dej, str. Valcele, jud. Cluj, din directia Bistrita spre Cluj-Napoca, la intersectia cu strada Henri Coanda a virat stanga fara a acorda prioritate autoturismului condus de un bărbat de 26 ani, din Mintiu Gherlii, sat Nima, care se deplasa din sens opus, intrand in coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat in afara carosabilului, pe spatiul verde. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane: cei doi conducători auto + bărbat de 22 ani, din Beclean, pasager in auto BN, tânără de 19 ani, din Beclean, pasagera in auto BN, bărbat de 33 ani, din Mintiu Gherlii, sat Nima, pasager in auto CJ. In cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa", transmite IPJ Cluj. 

----------------------------------------------

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SAJ și unul SMURD au intervenit în noaptea aceasta pentru a gestiona o situație de urgență, rezultată în urma unui accident rutier care a avut loc pe str. Valcele din municipiul Dej.

"Evenimentul a avut loc în jurul orei 22.10, iar pompierii sosiți de urgență la fața locului au găsit două autoturisme avariate și două persoane rămase încarcerate într-unul dintre acestea. Persoanele încarcerate erau conștiente în momentul sosirii pompierilor la locul accidentului, pe locul pasagerului din față și între scaunul din față și bancheta din spate, iar autoturismul era într-o poziție instabilă pe marginea drumului. S-a acționat imediat pentru stabilizarea autoturismului și pentru a realiza accesul la persoanele rănite prin decopertarea plafonului mașinii", transmite ISU Cluj. 

Operațiunile de descarcerare au durat 30 de minute, după care cei doi tineri, un băiat și o fată de 19 ani, au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spital, în stare de conștiență și cu suspiciuni de multiple traumatisme. Șoferul celei de-a doua mașini, un bărbat în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultat și transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Comenteaza