ACCIDENT AVIATIC simulat la Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj

ACCIDENT AVIATIC simulat la Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj
| Foto: ISU Cluj

Pompierii clujeni desfășoară marți, 31 octombrie 2023, un amplu exercițiu pe una dintre pistele Aeroportului Avram Iancu din Cluj, unde va fi simulat un accident aviatic.

"Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj, alături de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj desfășoară marți, 31 octombrie 2023, un amplu exercițiu pe una dintre pistele aerogării, unde va fi simulat un accident aviatic.

Exercițiul va demara în jurul orei 09:00, motiv pentru care anunțăm populația că autospecialele de intervenție se vor deplasa în regim de urgență spre aeroport.

Tot în această săptămână, pompierii clujeni vor susține alte două exerciții, în cadrul Cursului de pregătire în conducerea intervențiilor în situații de urgență, care are loc la Cluj-Napoca. Acestea sunt programate joi, 2 noiembrie 2023 la Sala Polivalentă BTarena, respectiv vineri, 3 noiembrie 2023, în incinta unui operator economic din domeniul petrolier, situat pe strada Cantonului.

Astfel, la exercițiile amintite anterior va fi necesară deplasarea autospecialelor pe străzile municipiului Cluj-Napoca în regim de urgență, tocmai pentru a simula o situație reală.", a anunţat ISU Cluj. 

Comenteaza