Update Foto Accident Cluj: persoană rămasă încarcerată după un impact între o mașină și un TIR

Accident Cluj: persoană rămasă încarcerată după un impact între o mașină și un TIR
Accident Turda
Accident Turda
Accident Turda
Accident Turda

Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc luni dimineața, într-o intersecție din Turda.

UPDATE: Accidentul a avut loc în jurul orei 09:50, în Turda. Potrivit polițiștilor, un conducător auto de 72 de ani din Turda, la intersecția str. Armatei cu DN1 E81, nu ar fi acordat prioritate unui ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 51 de ani din Argeș, care circula din direcția Aiud-Turda, fiind acroșat de acesta. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

______________________________

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 9.40, ca urmare a unui accident rutier produs la intersecția str. Armatei cu DN1 din municipiul Turda. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un autotren și un autoturism, în care se afla încarcerat un bărbat de cca 70 de ani.

"Forțele de intervenție au acționat pentru deblocarea ușii și desfacerea scaunului, astfel încât, utilizând echipamentele speciale, să poată scoate persoana din mașină fără agravarea posibilelor afecțiuni suferite.
Bărbatul a fost predat echipajului SAJ, în stare de conștiență, pentru îngrijiri de specialitate și pentru a fi transportat la spital", transmite ISU Cluj.

Comenteaza