Accident cu 3 mașini în județul Cluj. Două persoane au fost transportate la spital

Accident cu 3 mașini în județul Cluj. Două persoane au fost transportate la spital

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier marți în localitatea Luncani.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut în Luncani. La fața locului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. În momentul sosirii echipajelor operative au fost găsite trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Cinci persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care o fetiță de 7 ani și o femeie de aproximativ 60 de ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. La prima evaluare acestea prezentau afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, a declarat ISU Cluj.

„Evenimentul rutier s-a produs pe DN15E60, în jurul orei 12.10, pe raza localității Luna. Primele cercetări au indicat faptul că la pătrunderea pe DN 15E60, de pe un drum comunal, autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani, ar fi acroșat un autoturism condus pe DN15 E60, în direcția orașului Luduș, de o femeie de 50 de ani, din județul Sibiu, ulterior proiectand mașina acesteia într-un alt autoturism oprit. A rezultat ranirea unei minore de 7 ani, din autoturismul femeii, dar si a unei femei de 52 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism oprit. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a declarat IPJ Cluj.

Comenteaza