Update Accident cu 4 maşini pe Calea Floreşti. Doi copii răniţi, şoferul vinovat era beat

Accident cu 4 maşini pe Calea Floreşti. Doi copii răniţi, şoferul vinovat era beat

Patru maşini au fost implicate, marţi seara, într-un accident de circulaţie petrecut pe Calea Floreşti, la ieşirea din Cluj-Napoca spre Floreşti. Doi copii au fost uşor răniţi. 

La data de 20 noiembrie2018, în jurul orei 18.45. pe strada Calea Floreşti din municipiul Cluj-Napoca, pe sensul de mers către localitatea Floreşti a avut loc un accident de circulaţie uşor în următoarele împrejurări:

Un bărbat de 43 de ani din comuna Piatra Şoimului, judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Floreşti din municipiul Cluj-Napoca către localitatea Floreşti, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de vehiculul care îl preceda, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta, proiectându-l înspre în faţă, într-un alt autoturism. Acesta la rândul său a lovit autoturismul care îl preceda, în final patru autovehicule fiind implicate în acest accident rutier din care a rezultat rănirea uşoară a doi minori în vârstă de 5 şi 10 ani, pasageri în primul autoturismm lovit de către cel care a provocat accidentul.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că cel care a provocat accidentul emana halenă alcoolică, motiv pentru care l-au suspus testării cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, ulterior poliţiştii dispunând reţinerea sa pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de: “vatamare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”.

Cercetările continuă în vederea clarificării tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest accident rutier.

Comenteaza