Update Video Accident cu 4 mașini pe Muncii. Trafic blocat / 8 răniți, dintre care 2 copii

Accident cu 4 mașini pe Muncii. Trafic blocat / 8 răniți, dintre care 2 copii
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Un accident rutier, în care au fost implicate patru mașini, a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe bulevardul Muncii, la ieșirea spre Apahida. 

UPDATE: Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs pe Varianta de Ocolire Cluj-Est, în jurul orei 14.40.

Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit patru autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla o doamnă de 51 de ani, care acuza dureri la spate, iar restul ocupanților erau ieșiți în afara acestora. Au fost folosite echipamentele speciale pentru a fi urcată în ambulanță și dată în grija echipajului medical.

Au fost consultați la locul evenimentului șase adulți și doi copii de trei, respectiv șase ani.
Din fericire, aceștia nu au suferit afecțiuni grave, toți erau conștienți și cooperanți. Au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare, trei femei (de 25,28, 51 de ani) și un bărbat de 25 de ani.

-------------------------------------------

UPDATE: Potrivit martorilor, în urma accidentului ar fi șapte persoane rănite, dintre care doi copii.

Din primele informații, în accident au fost implicate 4 autoturisme. La fața locului intervin două echipaje SMURD și două autospeciale de descarcerare.

Revenim cu detalii

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza